Årsstämma 2022

 

 

Ordinarie stämma kommer att hållas den 19 maj, då kommer styrelsen att sammanställa de inkomna poströsterna.
Med kallelsen följer årsredovisning för 2021, revisorns utlåtande och den blankett som ni ska använda för poströstningen.

Poströsterna ska vara inlämnade senast midnatt den 18 maj. Poströsterna ska antingen lämnas fysiskt i brevlådan i 109:an, på blanketten ni får, eller elektroniskt per e-post till brf.begonian@gmail.com och där en underskriven röstningsblankett bifogas (i skannat eller fotat format).

Endast en röst per lägenhet räknas.
Frågor rörande de punkter som ska behandlas på stämman (se stadgarna) eller på årsredovisningen kan lämnas till styrelsen via e-post till brf.begonian@gmail.com eller per brev i brevlådan i hus 109. Frågorna ska vara styrelsen tillhanda senast kl. 19:00 den 12 maj. Väljer du att e-posta in dina eventuella frågor, var snäll och ange ”Fråga inför stämman 2022” i rubriken.
Senast den 13 maj kommer styrelsens svar på frågorna som inkommit.
Protokoll från stämman kommer att finnas tillgängligt senast tre veckor efter det att stämman har hållits på hemsidan eller på begäran hos styrelsen.

POSTRÖSTNINGSFÖRFARANDET

· När du/ni fyller i poströstningsblanketten vill vi att du/ni anger lägenhetsnummer på alla fyra sidor, det finns en rad längst ner på varje sida för detta.

· Väljer du ”Bordlägg” på någon fråga innebär det att du röstar för att frågan tas upp vid ett senare tillfälle. Blir majoriteten av rösterna på en punkt ”Bordlägg” kommer en extra stämma att behöva hållas för att avhandla den punkten.

· Väljer du att inte kryssa i en röst i en fråga innebär det att du avstår att rösta i den frågan.

· Väljer du att inte lämna in din poströst innebär det att du avstår från att delta i stämman.

· Varje medlem har rätt att ha en person med som biträde vid en ordinarie stämma som hålls vid ett fysiskt möte. Biträdet har då yttranderätt. Då vi inte kan kontrollera vem eller vilka som befinner sig tillsammans med en medlem vid ifyllandet av poströstningsblanketten så har vi löst det genom att fråga om stämman kan godta att den medlem som röstar inte är ensam vid röstningen.

· Medlemmar som är i behov av att rösta genom ombud med fullmakt kan göra det enligt samma princip som om stämman hållits med fysisk närvaro. Då ska en fullmakt bifogas poströsten och den ska vara signerad, daterad, inte äldre än max ett år; och i original. Poströsten signeras då av ombudet.

Väl mött

/ Styrelsen